Over het systeem

Perenio - een doeltreffend bewakingssysteem voor thuis en op kantoor.

Ons systeem bestaat uit twee gebouwonderdelen:

  • softwareplatform;
  • een breed scala aan aangesloten apparaten.

 

Softwareplatform

Perenio is gebaseerd op een veelzijdig softwaresysteem waarmee u uw huis en kantoor efficiënt kunt bewaken.

Een doeltreffend bewakingssysteem Peneio voor thuis en op kantoor helpt bij het oplossen van verschillende taken en problemen zoals huisbeveiliging, toegangscontrole, brandveiligheid, lekkagecontrole, energiebesparing en verbruik, en nog veel meer. Bovendien wordt het volledig door mensen beheerd. Gebruikers communiceren met het platform met behulp van de mobiele applicatie "Perenio: Smart Home and Office;.

Perenio productlijn

We richten ons op de volgende gebieden:

  • beveiliging en toegangscontrole;
  • cameratoezicht;
  • beheer;
  • energiebesparing.

 

Communicatietechnologie

De interactie tussen apparaten en het softwareplatform wordt verzorgd door Wi-Fi- en ZigBee-technologieën.

Bescherming van gebruikersgegevens

Het Perenio-systeem voldoet aan de Europese richtlijnen betreffende de bescherming van gebruikersgegevens. De Europese Unie heeft een Algemene Verordening Gegevensbescherming (GDPR) ontwikkeld, die de wetgeving op dit gebied verenigt en helpt om de gebruikersinformatie tegen openbaarmaking of misbruik te beschermen. Vergelijkbare richtlijnen en wetten bestaan in bijna alle landen.

Perenio - synergie van technologieën

Het Perenio-systeem is een technisch ecosysteem dat aangepast is om verschillende uitdagingen aan te gaan, zowel bij bedrijven als in het dagelijks leven.

Met Perenio hebben we een begrijpelijk en noodzakelijk product ontwikkeld dat het leven van elke persoon zal veranderen.