Over ons

Perenio IoT is een innovatief bedrijf in het ontwerp en de fabricage van controlesystemen voor huis en kantoor.

Onze missie is om de veiligheid in elk huis en kantoor te garanderen en de mogelijkheid te bieden om de kosten van elektriciteit, verlichting, verwarming en gas- en watervoorziening te optimaliseren.

Ons hoofdproduct is het Perenio: Smart Home and Office, een compleet ecosysteem voor de beveiliging van huizen en eigendommen.

Het hoofdkantoor en het onderzoeks- en ontwikkelingscentrum van het bedrijf zijn gevestigd in Praag, Tsjechië. Daar geven onze hooggekwalificeerde experten een antwoord op de vraag welke apparaten van het "internet of things" de problemen van menselijke veiligheid in de nabije toekomst zullen oplossen en de behoefte van de samenleving aan een gevoel van veiligheid zullen vervullen.

Ook wordt er veel aandacht besteed aan de bescherming van de persoonsgegevens van gebruikers. In dit opzicht voldoet het Perenio-systeem zowel volledig als voor elk afzonderlijke apparaat aan de nieuwste normen op dat vlak en aan de GDPR normen van de Europese wetgeving.

Elk van onze producten is gemaakt met behulp van de nieuwste IoT-technologieën en voldoet volledig aan de tijdgeest en ons motto - Intelligence at best!